2013. szeptember 15., vasárnap

Én, csak írom...








   Napokkal ezelőtt befejeztem a második regényemet. Teljesen komplett, CD-re másolva, elmentve különböző formátumokban. Már a harmadikat írom, de ezzel most nem sietek. Hagyom, hogy sodorjon, ám ez több fantáziát igényel.

   A második, hát, nem is tudom…, mondjuk a romantikusnak az erősen erotikus változata. Nem tudom, mi ütött belém, hogy ennyire belementem a dolgokba, de nem írtam semmi olyasmit, ami megbotránkoztató, vulgáris, obszcén tartalommal bírna. Nem pornográf, csupán erotikus, ám a két ember, a főszereplő pár szerelmének mélységéből, eggyé válásuk ábrázolásából nem maradhatott ki. Különös tekintettel arra, miszerint a tökéletes szellemi, fizikai, lelki egészség kiegyensúlyozott nemi élet nélkül, aligha sikerül.

   Sokat olvastam a témába vágó írásokat, könyveket. Valójában megerősítettek abban, amit ezek elolvasása előtt is tudtam. Tapasztalatból. Igyekeztem a hangulatot, az átélteket érzékeltetni, hogy sikerült-e? Valószínű soha nem derül ki. Ugyanis a kiadók legtöbbje elzárkózik, sőt, kifejezetten tiltja a hasonló témákat. Persze, azokról beszélek, akik amatőr, ismeretlen firkászok – mint én is – munkáival foglalkoznak. Azok, akik az ilyen témájú (még ilyenebb!) könyveket kiadják, nem is fogadnak kéziratot.

   Gyűlnek a CD-k, mindegyiken egy „regény”, ám, hogy mi lesz a sorsuk, magam sem tudom. Én csak írom őket, mert írnom kell. A történetek  és a szereplők egy része kitalált karakter, sok szereplőt az élet sodort az utamba. Nem a történet késztet az írásra, hanem ezen keresztül tudom elmondani a gondolataimat, véleményemet, érzéseimet.

   Én csak írom a … következő regényt.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése