2013. december 10., kedd

Trilógia










Íme, a három könyv, amely a trilógiát alkotja.
 


Mind a három könyvről írtam már a megjelenésük alkalmával, ám nem is gondoltam arra, hogy trilógiaként fűzzem össze őket. 
Az eladási - letöltési listákat nézve, (mikor még csak kettő jelent meg) azt láttam, hogy mindkettőt megveszik. Akkor kezdtem el nagyon igyekezni, hogy a már megírt, Örökség c. harmadikat is gyorsan csatoljam, mert így teljes a kép.

Néhány mondat a könyvekről:

Nem mindenáron! 

Egy nyugdíjas, ám felfogásában fiatalos nő, akaratán kívül sikeres íróvá válik. Nehezen viseli a sikert, az így szerzett pénz nyomasztja, nem tartja magát erre érdemesnek. Mint ahogy  a szerelemre sem, amit nem érez korához méltónak. Ám megtanulja helyére tenni a dolgokat, ésszel, érzelmekkel kiegyensúlyozott életet teremteni magának. Rengeteg küzdelem, irónia, lelki válság árán teremti meg az egyensúlyt.

Lángoló zsarátnok

Az előző könyvből megismert, koros szerelmespár sikerekkel, erotikával fűszerezett életének alakulásáról szól. Kifejezetten erotikus tartalmakkal tarkítva, ám nem vulgáris, nem pornográf. A pár élete nem zökkenő mentes, viharos, néhol tragikus esetekkel spékelve. A végkifejlet döbbenetes.

Örökség

Az előző két könyv egyik mellék szereplője, - a nő ifjabb lánya - életének alakulása, anyja szellemiségének megőrzése, széttéphetetlen kapcsolatuk története. Nem véletlen, hogy a lány, anyjához hasonlóan sikeres életet, nyugalmat képes megteremteni. Mint anyja, ő is megvalósítja álmait, ám a végén rájön, hogy az anyjától kapott minta volt az, ami segített megbirkóznia minden nehézséggel. Anyja vele van, minden percben.

Mindhárom könyv számos, E-könyvet forgalmazó portálon megtalálható, én itt csak egynek a linkjeit adom meg. 




Azt gondolom, ha valaki kikapcsolódási szándékkal szeretne olvasni, azoknak ez a három könyv megfelelő. Igaz, nem képez irodalmi értéket, nem bulvár, nem önéletrajz, nincs bennük semmi szenzáció, ami a mostanság legolvasottabb, legkeresettebb könyvekre jellemző, de meg merem kockáztatni, van ezekben értékes, érdemes gondolat!

Szívből ajánlom, akár ajándéknak is!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése